Ugovor o razini usluge
Razina usluge
  • Više informacija o razini usluge, garanciji i ostalim pravnim informacijama možete pronaći u našim Uvjetima Korištenja.
Održavanje mreže i mrežnih dijelova
  • Ukoliko će biti potrebni radovi na mreži i mrežnim komponentama , InfoNET će poduzeti sve što je u našoj moći kako bi minimalizirali postotak downtime-a odnosno nedostupnosti stranica. Prije bilo kakvih radova, korisnici će biti obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u.
Održavanje poslužitelja
  • U slučaju održavanja servera, InfoNET će poduzeti sve što je u našim mogućnostima da se postotak downtime vremena potrebnog za najavljeno održavanje opreme minimalizira. Prije bilo kakvih radova , korisnici će biti pravovremeno obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u.
Održavanje software-a
  • Najvažniji dio svakog servera je software, održavanje i nadograđivanje softwarea samog servera je neophodno za stabilan i siguran rad. Prije bilo kakvih radova , korisnici će biti obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u.
Napadi na poslužitelj
  • InfoNET ne može jamčiti da u slučaju napada (DDOS ili slično) na neki od naših poslužitelja ili mrežu, InfoNET serveri i/ili mreža neće biti nedostupni. Nakon bilo kakvoga napada , korisnici će biti obaviješteni o napadu koji je prošao i downtime-u.

Povezani članak - Uvjeti korištenja usluge


InfoNET hosting