Infonet - logo
Infonet - Wordpress optimizacija

Ubrzajte vaš WordPress

Korisnici očekuju da web stranice rade brzo. Sekunda, ili čak desetinka sekunde, može prouzročiti nezadovoljstvo vaših posjetitelja. Naši stručnjaci su razvili uslugu koja će ubrzati rad vaše stranice na osnovu godina iskustva s WordPress aplikacijama.

Odaberite svoj WordPress Optimizacija paket:

wordpress optimizacija

79.63 €

Jednokratno (Bez PDV-a)


Infonet - ubrzanje Wordpress-a

Ubrzavanje rada vaše WordPress web stranice

Infonet - Detaljni izvještaj rezultata optimizacije

Detaljni izvještaj rezultata optimizacije

Infonet - poboljšanje performansi

Preporuke za daljnje poboljšanje performansi

Infonet - povrat backupa

Mogućnost povrata iz backupa u slučaju problema

Jednokratna naknada

wordpress nadogradnja

26.54 €

Jednokratno (Bez PDV-a)


Infonet - nadogradnja Wordpress-a

Nadogradnja WordPressa na najnoviju verziju

Infonet - nadogradnja pluginova

Nadogradnja popratnih pluginova i dodataka

Infonet - nadogradnja tema

Nadogradnja tema na najnoviju verziju

Infonet - nekompatibilnost

Odrađuje se u dogovoru s korisnikom u slučaju nekompatibilnosti

Jednokratna naknada

Popularno

wordpress optimizacija + wordpress nadogradnja

10%

95.56 €
106.18 €

Jednokratno (Bez PDV-a)


Infonet - Optimizacija rada WordPressa

Optimizacija rada WordPressa

Infonet - Izvještaj rezultata ubrzanja

Izvještaj rezultata ubrzanja

Infonet - Preporuke za daljnje korake

Preporuke za daljnje korake

Infonet - Nadogradnja WordPress instalacije

Nadogradnja WordPress instalacije

Jednokratna naknada

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije

Zašto odabrati našu uslugu WordPress Optimizacija?

01

Infonet - brža stranica

Do 4x brži rad vaše web stranice!

02

Infonet - zadovoljni korisnici

Više zadovoljnih korisnika pošto se stranica otvara brže.

03

Infonet - Google rezultati

Veći organski rang na Google rezultatima (brzina aktivnosti i učestalost posjete utječe na poziciju).

04

Infonet - bolje performanse

Izvještaj sa svim detaljima vezano za originalne i poboljšane performanse vaše stranice. Također sadrži i savjete za daljnja poboljšanja rada vašeg weba.

Česta pitanja

Zašto je bitna brzina učitavanja vaše WordPress stranice?

Korisnici očekuju da web stranice rade brzo. Sekunda, ili čak desetinka sekunde može prouzročiti nezadovoljstvo vaših posjetitelja. Spor web site će otjerati posjetitelje, čak i ako je dobro dizajniran i isplaniran. Stoga, optimiziranje brzine rada vaše stranice treba biti vaš prioritet. Naši stručnjaci razvili su uslugu koja će ubrzati rad vaše stranice na osnovu godina iskustva s WordPress aplikacijama. Postoji cijeli niz čimbenika koji mogu utjecati na rad i brzinu web stranice. Iskustvo nam je pokazalo da najčešće problem uopće nema veze s radom servera, već se najveći potencijal za ubrzanje nalazi upravo u postavkama web stranice.

Kako ubrzavamo vaš web?

Pripremit ćemo analizu i izvještaj o trenutnoj situaciji. Prije pokretanja procesa ubrzavanja, napravit ćemo sigurnosnu kopiju vaše stranice (backup), što znači da se uvijek možemo vratiti u prijašnje stanje po potrebi. Na osnovu analize, odabrat ćemo i implementirati najrelevantnije mjere za ubrzanje rada stranice. Po završetku ubrzanja, provjerit ćemo osnovne funkcije stranice. Nakon provjere, napravit ćemo analizu trenutnog stanja. Zadnji korak je priprema izvještaja usporedbom performansi prije i poslije ubrzavanja. U izvještaj ćemo uključiti i svoje preporuke za dodatne radnje koje trenutno ne možemo izvršiti, budući da bi daljnje radnje predstavljale smetnje u radu samome web stranice.

Što možemo obećati?

Razina ubrzanja ovisit će o tome koliko je vaša web stranica bila optimizirana prije naše intervencije. U slučaju loše optimizirane web stranice, razlika će biti veća, web stranica će se moći učitati 4x ili više puta brže nakon ubrzavanja.

Uvjeti i bitne informacije:

Prije pokretanja, morate provjeriti jesu li vaš WordPress, pluginovi i teme ažurirani na najnoviju verziju. Naš drugi paket ubrzanja nudi i opciju nadogradnje WordPressa na najnoviju verziju, no isključivo ako su svi vaši pluginovi i teme u potpunosti kompatibilni s najnovijom verzijom WordPressa. Ne nadograđujemo WordPress ukoliko svi dodaci nisu kompatibilni, te ne pružamo usluge web dizajna. Ako imate nekoliko web stranica na istom cPanel računu, određene izmjene (kao što je PHP verzija cachea, isl.) mogu utjecati na sve web stranice na istom cPanel računu. Zbog velikog broja pluginova morate potvrditi da vaša web stranica ispravno radi nakon što je proces ubrzavanja završen, pošto neke promjene mogu utjecati na rad svakog plugina. Usluga ubrzavanja se izvodi samo na WordPress stranicama hostanim na InfoNET cPanelu. Ukoliko je aplikacija loše napisana, ne očekujte da će instalacija cache plugina i ostale radnje koje radimo napraviti veliku razliku. Naša usluga WP optimizacije utječe isključivo na stranice kod kojih je spor rad uzrokovan lošom optimizacijom, no ne i stranice čiji je kod problematičan – kod vaše stranice ne mijenjamo.