Infonet - logo
Infonet - Usporedba hosting paketa

Neograničeni paketi – pravila i uvjeti korištenja

Što znači neograničen prostor i promet?

To znači da korištenjem neograničenih paketa ne morate brinuti o korištenju prostora i prometa (bandwidtha) koji vaša web stranica koristi i generira. No bez obzira na navedeno, svakako je potrebno da se sama aplikacija optimizira na vašoj stranici na način da ne ugrožava rad drugih korisnika s kojima dijelite resurse na ovom serveru.

Ukoliko primijetite s radom aplikacije, bit će vam dodijeljena podrška kako bismo vam pomogli otkloniti problem u najkraćem mogućem roku. Ako to ne bude moguće, ponudit ćemo vam prijenos na jedan od naših VPS servera koji će više odgovarati vašim stvarnim potrebama.

Na što biste trebali obratiti pozornost?

  • Ako vaša aplikacija koristi previše RAM memorije, procesora ili nevjerojatno velik broj operacija čitanja / pisanja na disku, znači da je potrebno aplikaciju optimizirati za rad na neograničenim paketima.
  • Optimizirana baza podataka: Osigurajte da vaša baza podataka nije veća od nekoliko gigabajta, te da nema previše istodobnih upita na bazi koji bi mogli uzrokovati probleme.
  • Racionalno korištenje dostupnih resursa je preduvjet za brzo i jednostavno učitavanje vaše web stranice za posjetitelje.

Što nije dopušteno na neograničenom paketu?

Ukratko, nije dopušteno zloupotrijebiti karakteristike ovih paketa i upotrebljavati ih za web stranice koje su primarna svrha zlouporabe dostupnog prostora ili protoka:

  • Prodaja ili dijeljenje dostupnih resursa klijentima. Za takve potrebe, koristite reseller hosting pakete.
  • Prijenos datoteka ili daljnja distribucija / prodaja sadržaja.
  • Korištenje ovih paketa kao rezervnog poslužitelja.
  • Gaming serveri, audio / video streaming, poslužitelji za oglašavanje.

Osim navedenog, sve druge radnje koje krše sekciju Pravila prihvatljivosti korištenja iz naših Uvjeta korištenja.

Što nas razlikuje od drugih providera?

Svi provideri imaju ista ili slična ograničenja za kontrolu i definiranje dopuštenih radnji na svojim hosting paketima.

Važna je razlika u tome da ćete od nas pravodobno primiti upozorenje u slučaju kršenja bilo kojih od navedenih ograničenja.