Politika privatnosti
Obostrano povjerenje
  • Dosljedno provođenje Zakona o zaštiti osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. Privatnost naših klijenata izrazito nam je važna i činimo sve kako bismo sačuvali povjerljivost njihovih podataka.

 

Osigurani podaci
  • Podatke naših klijenata štitimo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Informacije koje klijenti unose online bilježimo u svoju evidenciju korisnika, ali ih ne ustupamo, ne dijelimo niti ih prodajemo trećim osobama.Pri obradi narudžbe, odnosa s kupcima, obavještavanja o isteku usluga te prilikom autorizacije plaćanja kreditnom karticom prikupljamo samo osnovne i nužne osobne podatke. Pritom klijenti potpisom na narudžbenici ili usmeno prilikom telefonske narudžbe daju svoju suglasnost za obradu osobnih podataka u navedene svrhe. Ako je potrebno, osobne podatke prilikom obrade narudžbe prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za dostavu narudžbe i tiskanje reklamnog materijala. No svi naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti, jednako kao i svi naši djelatnici.Svi podaci uneseni prilikom narudžbe i kupnje na našim stranicama zaštićeni su od zlouporabe. Naime, online-narudžba i korisničke stranice koriste SSL enkripcijsku tehnologiju za zaštitu informacija koja povjerljive podatke (poput broja kreditne kartice i sl.) pretvara u nečitljiv kôd za prijenos preko interneta.Korisnici koji žele e-mailom primati obavijesti o našim novim uslugama i ponudama, osobne podatke i postavke za primanje obavijesti mogu mijenjati samostalno na korisničkim stranicama.Svoje kupce i klijente informiramo o načinu korištenja prikupljenih podataka te im u svakom trenutku dajemo mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka.

 

InfoNET garantira
  • Ne prodajemo, iznajmljujemo ili ćemo ikada prodavati ili iznajmljivati bilo kakve osobne informacije o našim korisnicima.
  • Naša Politika privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće korisnike naših usluga kao i posjetitelje.

 

Povezani članak - Uvjeti korištenja usluge


InfoNET hosting