Ne mogu pristupiti stranici / Stranica nedostupna

Nalazite se ovdje:
Estimated reading time: 1 min

Postoji više razloga zbog čega bi vaša stranica mogla biti nedostupna.

Istekla domena

Ako otvorite vašu stranicu, i vidite grešku na screenshotu ispod, najvjerojatnije se radi o situaciji gdje je vaša domena istekla i više nije dostupna. U tom slučaju preporučamo da se ulogirate u Korisničke stranice, provjerite imate li neplaćenu ponudu za produženje domene, ili nas kontaktirate kako bismo vam mogli pomoći.

Ista greška će se pojaviti ako su vaši DNS zapisi neispravni, te DNS server ne može pronaći vašu domenu.

Istekao hosting paket / suspendirana usluga

Slično kao problem iznad, vaša usluga više nije aktivna i suspendirana je zbog neplaćanja.  Ovaj problem je vrlo lako prepoznatljiv jer će u tom slučaju kod otvaranja domene pisati “Account Suspended”.

U tom slučaju preporučamo da se ulogirate u Korisničke stranice, provjerite imate li neplaćenu ponudu za produženje domene, ili nas kontaktirate kako bismo vam mogli pomoći.

Ostale greške

Ako upišete vašu domenu, i dobijate drugi tip greške poput “Internal server error”, “503 error” ili pak samo praznu stranicu, znači da se radi o nekakvoj drugoj grešci i potrebno je detaljnije istražiti problem.

U tom slučaju preporučamo da nas kontaktirate te navedete koja domena je u pitanju i kakvu grešku dobijate. Također bi bilo korisno i da nam javite jeste li radili nekakve izmjene na web stranici.

 

Je li Vam ovaj odgovor pomogao?
Ne 10
Views: 489