Google AdWords – Odredbe i uvjeti korištenja

Odredbe i uvjeti za ovu ponudu Kako biste aktivirali ovu ponudu, potrebno je unijeti promotivni kôd putem opcije zaračunavanja na vašem računu prije 31.12.2016.


 Promotivni kodovi nemaju promotivnu vrijednost i unošenje promotivnog koda služi samo za započinjanje vaše kvalifikacije za određeni promotivni kredit.


 Da biste se kvalificirali za promotivni kredit, morate skupiti promidžbene troškove u iznosu od 100 kuna unutar 21 dana od unošenja vašeg promotivnog koda. Na primjer, ako unesete kôd 09.10., morat ćete do 31.10. prikupiti promidžbene troškove u iznosu od 100 kuna. U svakom slučaju, kako biste aktivirali ovu ponudu, morate unijeti svoj promotivni kôd prije 31.12.2016.


 Vaš račun mora biti uspješno zadužen od strane AdWords i mora ostati u dobrom stanju kako biste se kvalificirali za promotivni kredit.


 Promotivni kredit će biti odobren unutar otprilike 48 sati od trenutka kada vaš račun dosegne prag za gore navedene prikupljene promidžbene troškove, pod uvjetom da ste aktivirali svoj račun pomoću promotivnog koda te ukoliko ispunjavate sve uvjete naznačene u ponudi. Kada se primijeni, promotivni kredit će se pojaviti na stranici vašeg računa gdje je prikazan pregled fakturiranja.


InfoNET hosting