Google AdWords – Odredbe i uvjeti korištenja

Google Ads uvjeti korištenja

1. Ponuda je dostupna samo korisnicima s adresom za naplatu u Hrvatskoj. Jedan promotivni kôd po oglašivaču.
2. Da biste aktivirali ponudu: unesite promotivni kôd na svom računu prije 31. prosinac 2021. Kako biste sudjelovali u ovoj ponudi, morate unijeti kôd u roku od 14 dana od dana kada je vaše prvo pojavljivanje oglasa posluženo s vašeg prvog Google Ads računa.
3. Da biste stekli pravo na promotivni kredit: vaše oglašavačke kampanje moraju u roku od 30 dana nakon unosa koda prikupiti troškove od najmanje 100 HRK, bez uključenih poreza. Plaćanje u iznosu od 100 HRK nije dovoljno. Praćenje troškova oglašavanja do iznosa od 100 HRK počinje nakon unosa koda.
4. Po dovršetku 2. i 3. koraka promotivni se kredit obično u roku od pet dana prikazuje u Sažetku naplate vašeg računa.
5. Promotivni krediti mogu se koristiti samo za buduće troškove oglašavanja. Promotivne kredite nije moguće koristiti za troškove koji su prikupljeni prije unosa koda.
6. Nećete primiti obavijest o potrošenom kreditu, a dodatni troškovi oglašavanja naplatit će se putem vašeg načina plaćanja. Ako ne želite nastaviti s oglašavanjem, možete prekinuti ili izbrisati svoje kampanje u bilo kojem trenutku.
7. Kako bi vaš račun ispunjavao uvjete za promotivni kredit, na njemu mora biti izvršeno plaćanje za Google Ads i mora imati dobru reputaciju.
8. Cjelokupne uvjete i odredbe možete pronaći ovdje: http://www.google.hr/intl/hr/ads/coupons/terms.html.

Imajte na umu da InfoNET ne pruža korisničku podršku za Google Ads.

InfoNET hosting